
روش کار:موهای انسان در دستجات باریکی به نام واحدهای فولیکولی رشد می کنند. هر واحد فولیکولی سالم پوست سر دارای چند تار مو می باشد. در این روش نواری از پوست پشت و پهلوهای سر شما بیرون اورده شده (این دو قسمت از پوست سر شما مستعد ریزش مو نمی باشد) محل بخیه شده،سپس واحدهای فولیکولی فوق جدا و جمع آوری می شود.
نوار باریک پوست توسط تیم جراحی بیرون آورده شده و بوسیله میکروسکوپ مشاهده و هر واحد فولیکولی جدا و جمع آوری می شود .بزرگترین مزیت استفاده از میکروسکوپها برای جدا نمودن واحدهای فولیکولی امکان حذف آنها به صورت سالم و کامل است.
سوراخ هایی در مناطق طاس سر ایجاد می گردد و سپس فولیکولهای جمع آوری شده کاشته میشوند،این سوراخ ها بدون بجا گذاشتن اثری در عرض چند روز بهبود می یابد موهای تازه کاشته شده در تمام طول عمر فرد زنده بوده و رشد خواهند کرد.
توصیه های بعد و قبل از عمل پیوند:
۱-از ۴۸ ساعت قبل از پیوند مو بهتر است از مصرف مشروبات الکی خودداری شود.همچنین از ۱۰ روز قبل از پیوند،ترجیحا قرص آسپیرین و ویتامینEمصرف نشود.
۲-قبل از پیوند مو بهتر است موها شسته شده باشد.
۳-وعده های غذایی قبل از پیوند مو مختصر و مقوی باشد.
۴-ترجیحا از چند روز قبل از پیوند مو بهتر است محلول های تقویت کننده و محرک رشد مو از قبیل ماینوکسیدیل قطع شود ولی مصرف فینستراید ممانعتی ندارد
۵-و در آخر آیا داروی خاصی قبل از عمل باید مصرف کرد؟خیر ،مصرف هیچ داروی خاصی توصیه نمی شود
۶-داشتن خواب کامل و آسوده در شب قبل از عمل پیوند
آیا تعداد دفعات شستشو بر ریزش مو اثر دارد؟
ریزش مو در افراد روزانه رخ می دهد که میزان آن با توجه به عواملی چون کم پشت یا پرپشت بودن موی افراد متفاوت است . به طور میانگین ریزش روزانه ۱۰۰ تار مو در روز طبیعی است. دکتر محمد حسین ماپار با بیان اینکه شستشوی روزانه موها تاثیری در ریزش مو ندارد افزود:به دلیل اینکه ر یزش مو در حمام بیشتر است ،افرادی که با فاصله زمانی دیرتری به حمام می روند ریزش موی بیشتری نسبت به حالت طبیعی دارند به همین دلیل به نظر می رسد که ریزش مو در این افراد بیشتر است.در صورت افزایش دفعات شستشو یا شستشوی روزانه تعداد موهایی که باید ریخته شود در این شستشوها ریخته و در دفعات شستشوی بعدی ریزش مو کمتر است.
شتستشوی روزانه و یا یک روز در میان موها با شامپوها ی روزانه مانعی ندارد و بهتر است که انجام شود.
به عقیده پزشکان ریزش مو علل زیادی از جمله استرس شدید،رعایت رژیم و کاهش وزن ،بیماریهای همراه با تب شدید با فاصله زمانی معمولا ۳ ماهه ،زایمان،کمبود آهن و روی مصرف برخی داروها،مشکلات تیروئید،بیماریهای رماتیسمی،بیماریهای پوستی و همچنین دلایل ارثی و هورمونی دارد.
همچنین ریزش موی ارثی در مردان سخت تر است و منجر به طاسی می شود که درمان قطعی ندارد ولی می توان با درمان تا حدودی آن را به تاخیر انداخت.همچنین مشکلات هورمونی تخمدانها وغدد فوق کلیه سبب ریزش مو می شود.
متخصصان پوست و مو تاکید کرده اند که اگر ریزش مو موضعی رخ دهد فرد حتما باید به پزشک مراجعه کند.در صورتی که ریزش مو به صورت منتشر باشد و فرد با روشهای معمولی مثل شستشوی روزانه و عوض کردن شامپو نتیجه نگیرد بهتر است به پزشک مراجعه و وی نیز با معاینه و در صورت لزوم انجام آزمایشات به علت ریزش موی سر پی برده و درمان های لازم را به کار برد.
با وجود اینکه کمبود آهن وروی ،ریزش مو را افزایش می دهد ولی باید توجه داشت که میزان روی مورد نظر ما روزانه ۲میلی گرم است که معمولا از غذاهای مختلف دریافت می شود و مصرف زیادتر از این مقدار مضر است.البته بدن برخی افراد به صورت ژنتیکی جذب نمی کندکه این بیماری از شیر خوارکی با علائمی چون اسهال،زخم های پوستی و غیره خود را نشان میدهد